Projecte dedicat a l’assessorament jurídic a tota classe d’entitats

L’any 1978 es va aprovar, per referèndum, la Constitució espanyola, l’article 22 de la qual reconeix com a dret fonamental el dret d’associació.

Les associacions i fundacions han tingut una tendència a créixer, tot i no haver tingut en un període llarg de temps una regulació específica.

Havent passat per diverses legislacions que busquen la regularització de les entitats, a l’any 2012 (Llei 7/2012 de 15 de juny), es va decidir modificar el Llibre Tercer del Codi Civil de Catalunya, relatiu a les persones jurídiques.

Hi ha tot tipus d’associacions, federacions i fundacions a Catalunya, posant de manifest un important moviment associatiu, el qual permet una relació tant a nivell nacional com a l’àmbit internacional, aconseguint intercanvis de projectes, idees i ajuts.

Per tal de donar solucions a tots els aspectes legals, econòmics i organitzatius que puguin afectar a les associacions catalanes, els professionals de Roqueta-Torras Advocats Associats, SCP hem pres la iniciativa de oferir els nostres serveis per als diferents tipus d’organitzacions, adequant-nos a cada cas en particular i tenint en compte els fins de cada entitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s